ЧЕР
Понеділок
17
22:25

​Суд відсторонив від посади голову Оліївської громади на Житомирщині

27 травня Богунський районний суд Житомира постановив відсторонити виконуючого обов'язки голови Оліївської громади Бориса Ткаченка від займаної ним посади.

Про це із зали засідань повідомила кореспондентка Суспільного Марія Кравчук. За її словами, на засіданні були присутні представники громадськості та журналісти.


Адвокат Бориса Ткаченка подав клопотання про долучення до матеріалів справи прохання від депутатів та жителів Оліївської громада не відсторонювати Ткаченка з займаної посади. Суддя задовільнив клопотання щодо долучення до матеріалів справи.


Сам Борис Ткаченко просив допитати усіх депутатів Оліївської сільради — це 21 депутат. Прокурорка Надія Поліщук сказала, що це затягування справи про відсторонення Ткаченка від займаної посади.


Суд відмовив у клопотанні допитати депутатів Оліївської громади.


Прокурорка Надія Поліщук сказала на суді, що Борис Ткаченко через займану посаду виконуючого обов'язки голови Оліївської громади може впливати на депутатів сільради, які проходять свідками у цій справі. Тому Ткаченка, за її словами, треба відсторонити з займаної посади.


Борис Ткаченко сказав, що не визнає свою вину повністю. Суд прийняв рішення відсторонити Бориса Ткаченка із займаної посади секретаря Оліївської громади та із посади виконуючого обов'язки голови Оліївської громади.

Вчора

Сторінки:
Нагору