ТРА
Субота
18
11:06

​У День знань Юрій Денисовець завітав до вихованців Потіївського навчально-реабілітаційного центру

Заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець 01 вересня долучився до урочистостей із нагоди початку нового навчального року у Потіївському навчально-реабілітаційному центрі.

«Новий навчальний рік розпочався у неспокійний час, коли в нашій країні триває війна, розв’язана росією. Вчителям та учням доводиться звикнути до низки змін, викликаних новими вимогами безпеки», — сказав Юрій Денисовець.


Цього року Потіївський навчально-реабілітаційний центр гостинно відкрив двері для 62 вихованців. Тут навчаються діти, які мають надскладні порушення опорно-рухового апарату, а 36 учнів пересуваються на візочках.


«Сьогодні я не бачив дітей щасливіших! Очі дітей, їх обійми з вчителями та персоналом, сльози радості від зустрічі після розлуки, зворушливий та по-родинному теплий перший урок не може залишити жодного байдужим», — додав Юрій Денисовець.


Також за дорученням начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка дітям були передані подарунки та спеціальні бокси для облаштування зон дозвілля в укритті.


«Переконаний, що саме такі заклади вкрай важливі, а їх робота – просто неоціненна. Вірю, що дуже скоро ми зустрінемося ще раз, під мирним небом, святкуючи нашу Перемогу!», — підкреслив Юрій Денисовець.


Нагадаємо, що Віталій Бунечко привітав школярів та студентів Житомирщини з початком нового навчального року.

Вчора

Сторінки:
Нагору