ЧЕР
Неділя
16
12:13

​У громаді на Житомирщині горів житловий будинок — загинув господар

У селі Гальчин Андрушівської громади Бердичівського району виникла пожежа у приватному дерев’яному будинку, внаслідок якої загинув 58-річний господар. Причини загоряння оселі встановлюються.

Про це Суспільному розповіла пресофіцерка Головного управління ДСНС в Житомирській області Ірина Романюк. За її словами, повідомлення про пожежу на Службу порятунку "101" надійшло 23 травня о 14:58 від представників поліції. На місце події виїхали рятувальники.


"Пожежу у приватному житловому будинку помітили сусіди і зателефонували до поліції, а вже звідти інформацію передали рятувальникам. Після прибуття бійців ДСНС спостерігалося сильне задимлення у будинку. В одній із кімнат вони виявили на дивані 58-річного господаря без ознак життя", — сказала Ірина Романюк.


О 15:24 пожежу ліквідували. Вогонь знищив речі домашнього вжитку та меблі у кімнаті на площі 12 квадратних метрів. На решту частину будинку вогонь поширитися не встиг.


За попередньою інформацією, загоряння у будинку сталося через необережність під час куріння. Остаточну причину пожежі наразі встановлюють фахівці, — розповіла пресофіцерка ДСНС в області

Вчора

Сторінки:
Нагору