ТРА
Середа
29
02:38

​У Житомирі через аварію на мережах частина Богунії лишилася без води

У Житомирі ввечері 13 травня на проспекті Миру сталася аварійна ситуація, внаслідок чого жителі лишилися без води. Там вимушено призупинили водопостачання, аби не затопило інші комунікації. Про це повідомили на Facebook-сторінці комунального підприємства "Житомирводоканал".

"Друзі, маємо серйозну аварійну ситуацію на проспекті Миру: на трубопроводі, що пролягає в прохідному каналі, стався витік - мусимо сьогодні призупинити водопостачання, аби не затопило інші комунікації, які пролягають поруч. Проте о 6:30 ранку ми відновимо водопостачання - аби ви могли зустріти ранок із водою. О 8:00 водопостачання буде призупинено для проведення аварійно-відновлювальних робіт", — йдеться в дописі.


У водоканалі також надали перелік адрес, за якими не буде води:


проспект Миру, 19, 17, 15, 13, 11, 9, 7, 5, 3, 3а, б, в, г, д, 1 а, б, в, 12, 21, 23, 25, 27;

вулиця Шевцової, 3, 5, 7;

майдан Визволення, 1;

вулиця Клосовського, 6, 4, 3, 5, 7, 10, 10а, 14, 18/9;

провулок 1-й-Винокурний (з 38 по 55а будинок).


Начальниця інформаційного центру КП "Житомирводоканал" Сніжана Герасимчук поінформувала, що працівники намагатимуться максимально оперативно відновити цілісність трубопроводу та додала, що за потреби до будинків буде організовано підвіз води (заявки лишайте на нашій "гарячій лінії": 0 800 752 553).


Вже зранку працівники підприємства почали працювати над ліквідацією аварії, а також організували підвіз води за адресою проспект Миру, 9-13.


У коментарі Суспільному головний інженер комунального підприємства "Житомирводоканал" Сергій Єрьомін розповів, що така ситуація склалася внаслідок робіт із заміни на прохідному каналі.


"На прохідному каналі прокладені мережі. Ми готуємося до їх заміни в цьому році. Благодійний фонд ЮНІСЕФ допоміг з отриманням матеріалів, розглянуто заміну на дев'яти об'єктах. На сьогодні бригада працює по прохідному каналу на вулиці Шевченка, де прокладає мережу 200 метрів, і візьмемося за канал по вулиці проспекту Миру. На жаль, там на трубопроводі, що пролягає в прохідному каналі, стався витік, аварійна ситуація виникла така масштабна, що більша частина Богунії залишилася без води. На даний час бригада працює, усуває дану аварійну ситуацію і сподіваюся, що в найближчому майбутньому ми виконаємо прокладання на цьому каналі", — сказав Сергій Єрьомін.


Ліквідують аварію 7 працівників. Прогнозовано до кінця дня аварію усунуть і жителі Богунії будуть із водою.

Вчора

Сторінки:
Нагору