ТРА
Неділя
19
15:38

У Житомирі чоловік влаштував стрілянину - є поранені

​Видаючи дозвіл на носіння, зберігання зброї, мало хто розуміє, що саме беззахисні жінки можуть стати жертвою чоловічої жорстокості. Протягом вихідних патрульні отримали два звернення від жінок про допомогу.

Громадянки зазначили, що не в змозі самотужки боротися з чоловічим свавіллям і як останній порятунок просили прихистку у охоронців порядку. Перша подія трапилася в суботній вечір, коли мати малолітньої дитини звернулася до швидкої з пораненням руки. Патрульним пояснила, що її чоловік здійснив постріли з пістолета, в результаті жінка отримала травму.


Зі слів громадянки: вона вже довгий час потерпає від жорстокого поводження з боку чоловіка. Обставини події встановлюються. Інший факт мав місце у неділю ввечері. Жінка повідомила, що її сусід погрожує пістолетом. Встановлено, сусід – чоловік, який мешкає з потерпілою в одному будинку. Громадянин періодично провокує конфлікти.


Несамовиту агресію у чоловіка викликає те, що маленька дитина, яку виховує жінка, кричить, чим і заважає особі. Останнім проявом нелюдського поводження було те, що чоловік подзвонив в двері і, погрожуючи зброєю, здійняв галас, налякавши жінку і її маленьку дитину. Патрульні у двох випадках зупинили правопорушення. Надалі справа передана до дільничих.

Вчора

Сторінки:
Нагору