ЧЕР
Неділя
16
20:53

​У Житомирі на сесії обрали нового секретаря міськради

23 травня на позачерговій сесії депутати проголосували за призначення нового секретаря Житомирської міськради. Замість Віктора Клімінського, якого мобілізували до війська, на цій посаді працюватиме Галина Шиманська. Про це на своїй сторінці в мережі Facebook повідомила Житомирська міськрада.

У повідомленні, зокрема, сказано, що за кандидатуру Галини Шиманської під час таємного голосування було 28 бюлетенів, проти — 2 бюлетені. Ще один бюлетень виявився пошкодженим.


Галина Шиманська народилася 21 серпня 1970 року в селі Авратин Любарського району Житомирської області в родині службовців. Навчалася в Коростишівському педагогічному училищі імені Івана Франка та в Житомирському педагогічному інституті імені Івана Франка за спеціальністю "Вчитель початкових класів".


Працювала вчителькою початкових класів Великодеревичівської школи Любарського району, вихователькою, а згодом і вихователем-методистом дошкільного навчального закладу №49 та Житомирського дошкільного навчального закладу №39 у Житомирі.


З 2002 до 2022 року — завідувачка Житомирського дошкільного навчального закладу №39. З 2022 року — завідувачка Житомирського дошкільного навчального закладу №25.


З 2011 року Галина Шиманська очолює міський осередок Всеукраїнської громадської організації "Асоціація працівників дошкільної освіти", а також з 2019 року є головою громадської організації "Освітяни Житомира".

Вчора

Сторінки:
Нагору