ТРА
Середа
15
22:21

​У Звягелі поліцейські затримали продавця боєприпасів

Викриття протиправної діяльності чоловіка здійснили оперативники Звягельського районного відділу поліції. Вони опрацювали інформацію про те, що 41-річний місцевий житель може бути причетним до незаконних оборудок з бойовими припасами.

Тож днями поліцейські затримали фігуранта на одній із вулиць міста під час продажу ним товару – попередньо, корпусу гранати «РГД-5», електродетонатора та 5 підривачів. Небезпечні предмети та кошти у сумі 4000 гривень, які отримав продавець, правоохоронці вилучили.


Водночас поліцейські з’ясували, що фігурант кілька днів тому продав корпус гранати «Ф-1» та два підривачі до неї за такою ж ціною. Окрім цього, поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання звягелянина, у результаті якого вилучили докази протиправної діяльності.


Все виявлене правоохоронці направили на експертне дослідження.


Нині слідчі Звягельський районний відділ поліції Житомирщини оголосили чоловікові про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Судом йому було обрано запобіжний захід – тримання під вартою терміном на 60 діб з можливістю внесення застави.


У рамках подальшого #розслідування кримінального провадження встановлюється походження вилучених боєприпасів. За чинним законодавством підозрюваному за такі дії може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Сторінки:
Нагору