ТРА
Субота
18
10:19

​Юрій Денисовець долучився до онлайн-конференції «Незламні постаті в історії України»

Сьогодні, 25 серпня, заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець взяв участь у заключній онлайн-конференції «Незламні постаті в історії України». Також до заходу долучилися заступниця Міністра молоді та спорту України Марина Попатенко, представники профільних структурних підрозділів Житомирської ОВА та інститутів громадянського суспільства Житомирщини.

Ідея створення проєкту з’явилася внаслідок того, що сьогодні історія є справжнім політичним інструментом та предметом дискусій — сповнена лідерами, які побудували міцну та потужну державу свого часу.


«Історія України завжди творилася на плечах незламних лідерів кожної з епох. Більше того, сьогодні вона твориться на наших очах, тому ми зобов’язані приділити увагу її ключовим постатям», — зазначив Юрій Денисовець.



У проєкті представлено 10 основних етапів становлення Української Державності:

Київська Русь;

Галицько-Волинське князівство;

Українське козацтво;

Гетьманщина;

Українське національне відродження;

Україна в умовах Першої світової війни;

Українська революція 1917-1921 років;

міжвоєнний період;

повоєнна Україна;


Завершальний етап проєкту — виготовлення інформаційних календарів на 2023 рік «Незламні постаті України» та їх презентація.


Головне завдання проєкту — показати незламні постаті різних періодів історії України, як на політичній, так і на військовій арені та їх внесок в становлення української державності та допомогти випускникам підготуватися до мультипредметного тесту з історії України.


Також під час заходу Юрій Денисовець вручив Подяку Міністерства молоді та спорту України голові громадської організації «Молодіжний інтеграційний центр» Дмитру Ткачуку.


Крім того, наприкінці заходу відбулася презентація інформаційного календаря на 2023 рік «Незламні постаті України».

Вчора

Сторінки:
Нагору