ТРА
Субота
18
11:31

​Юрій Денисовець передав 150 ноутбуків для 5 закладів професійно-технічної освіти Житомирщини

Сьогодні, 13 липня, заступник начальника Житомирської ОВА долучився до передачі 150 ноутбуків у рамках спільної ініціативи Дитячого фонду ЮНІСЕФ та Міністерства освіти і науки України.

Також участь у заході взяли генеральна директорка Директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України Ірина Шумік, представники Департаменту освіти і науки Житомирської ОВА, Житомирської міської ради та закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.


«Ноутбуки, отримані від ЮНІСЕФ та Міністерства освіти і науки України для закладів професійно-технічної освіти Житомирської області, — це велика підтримка професійної освіти, випускники якої відбудовуватимуть Житомирщину та Україну», — зазначив Юрій Денисовець.


Так, ноутбуки отримали:

- ДНЗ «Центр сфери обслуговування м. Житомира»;

- Житомирський професійний політехнічний ліцей;

- ДНЗ «Центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення м. Житомира»;

- Бердичівський професійний будівельний ліцей;

- Професійно-технічне училище № 4 м. Бердичева.


«Сучасні ноутбуки допоможуть педагогам закладів освіти залишатися на зв’язку з учнями та здійснювати якісне дистанційне навчання та покращувати якість освіти в цілому», — підкреслив Юрій Денисовець.



Нагадаємо, що 30 червня начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко спільно зі своїм заступником Віктором Градівським передали для спеціалістів служб у справах дітей, центрів соціальних служб та органів соціального захисту населення Житомирщини 100 ноутбуків.



Довідково. За інформацією Департаменту освіти і науки Житомирської ОВА, в області підготовку робітничих кадрів здійснюють 18 закладів професійної (професійно-технічної) освіти: 4 вищих професійних училища, 3 центри професійно-технічної освіти, 9 професійних ліцеїв, 1 професійно-технічне училище та 1 заклад (НЦ) з трьома філіями при установах виконання покарань.

У закладах професійної (професійно-технічної) освіти області навчаються 7,4 тис. осіб за більш, ніж 110 професіями. Освітній процес професійної освіти забезпечують 1,8 тис. працівників.

З метою формування оптимальної мережі закладів професійної (професійно-технічної) освіти впродовж останніх років 10 закладів освіти реорганізовано шляхом приєднання та створення більш потужних.

Вчора

Сторінки:
Нагору