ЧЕР
Неділя
16
20:26

​В Житомирі біля 34 ліцею планують побудувати футбольне поле

В Житомирі планують побудувати футбольне поле біля ліцею №34. Рішення про укладення договору із ТОВ "ФК "Полісся" на будівництво футбольних полів, зокрема, поблизу ліцею №34, за кошти ФК "Полісся" ухвалили 24 травня на позачерговому засіданні виконкому Житомирської міської ради.

Як зазначила під час виконкому перша заступниця Житомирського міського голови Світлана Ольшанська, це третій заклад освіти в місті, реконструкція якого відбуватиметься за кошти ТОВ "ФК "Полісся". Вже уклали подібні договори на будівництво футбольних полів поблизу ліцеїв №5 і №16.


В репліці Житомирського міського голови Сергія Сухомлина прозвучала інформація, що на ці поля підуть в межах 500 тисяч євро.


"Ми скільки років фінансували цей комунальний клуб (футбольний клуб "Полісся" — ред.), а вже рік вони, окрім великого футболу, інвестують ще і в дітей Житомира, і в будівництво футбольних полів для житомирських шкіл. Це повністю приватні кошти", — сказав Сергій Сухомлин.


Договір на будівництво футбольного поля затвердили в межах Меморандуму Житомирської міської ради з ТОВ "ФК "Полісся", який передбачає підтримку розвитку футболу в Житомирі.

Вчора

Сторінки:
Нагору