КВІ
Понеділок
29
06:00

​В Житомирській області намагалися пограбувати два супермаркети

У Житомирі та Радомишлі працівники місцевих супермаркетів помітили намагання відвідувачів поцупити товари та викликали поліцію. Нині за обома фактами тривають відповідні перевірки.

В обласному центрі один з покупців намагався пронести повз касу косметичні засоби загальною вартістю понад 1 тис. гривень. Поліцейські, які прибули на місце події за викликом, встановили особу нечесного покупця – 18-річного житомирянина. У хлопця вилучили викрадене.


А у м. Радомишлі обікрасти крамницю, у якій працює, спробував один з працівників. Втім, колеги завадили йому поцупити продукти харчування та викликали правоохоронців.


Нині за обома фактами тривають перевірки.


Законодавством за крадіжку (ст. 185 КК України) передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців або позбавлення волі на строк до 3 років.


Поліцейські застерігають працівників торгівельних та розважальних закладів: будьте максимально уважними на робочих місцях. Ваша зібраність, відповідальність та обачність допоможе ефективно виконувати свої обов’язки та не допускати крадіжок майна. Також зберігайте власні речі у недоступних для відвідувачів місцях, аби не створювати сприятливих для крадіжок ситуацій.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору