БЕР
Вівторок
19
13:39

​В Житомирській області злодії обчистили оселю, господарі якої відпочивали на морі

6 серпня до Новоград-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з приватної оселі, господарі якої тиждень перебували на відпочинку. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Водночас поліцейські застерігають: аби відпустка не принесла неприємних несподіванок, не забувайте про захист ваших домівок на час вашої відсутності.

Про крадіжку із домоволодіння жителів райцентру до поліції повідомила господиня. Заявниця розповіла, що хтось скористався їх тижневою відсутністю і, пошкодивши металопластикове вікно, потрапив у будинок. Звідти невідомий виніс грошові збереження загалом у близько 15 тисяч гривень.


На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи Новоград-Волинського відділу, які зафіксували обставини вчинення крадіжки. За цим фактом нині розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.


Поліцейські кажуть, що у літній період обкрадання осель є поширеним видом злочину. Адже господарі, вирушаючи у відпустки, на тривалий час залишають свої квартири і приватні будинки без нагляду і належних засобів захисту від чужих посягань. Відтак правоохоронці радять громадянам: від’їжджаючи на відпочинок, подбайте про безпеку та захист вашого майна. Квартири, в яких упродовж кількох днів нікого немає, дуже легко ідентифікувати за зовнішніми ознаками. Сучасні технічні засоби дозволяють надійно захистити оселі від небажаних гостей. Зверніться за допомогою до професіоналів. Альтернативними заходами може стати також зберігання наявних цінностей та грошей на період вашої відсутності у банківських установах.

Вчора

Сторінки:
Нагору