КВІ
Субота
27
11:33

​Віктор Градівський провів засідання комісії з визначення постраждалих осіб, яким надається житло для тимчасового проживання. ВІДЕО

З початку повномасштабної війни Житомирщина прийняла майже 120 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Наразі в області перебуває близько 59 тисяч переселенців. Більшість з них проживають в місцях компактного проживання — гуртожитках, оздоровчих таборах, будинках відпочинку, санаторіях, пансіонатах та в приватному секторі.

Питання забезпечення внутрішньо переміщених осіб є нагальним. До його реалізації повинні долучатися органи влади і громадськість.


Сьогодні, 19 березня, під головуванням заступника начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віктора Градівського відбулося засідання обласної комісії з визначення постраждалих осіб, яким надається житло для тимчасового проживання, придбаного Держмолодьжитлом за рахунок коштів гуманітарної та іншої допомоги.


Головним питанням порядку денного був розгляд звернення громадянки, яка має статус ВПО та перебуває на обліку осіб, що потребують житла для тимчасового перебування.


За результатами засідання комісії буде підготовлено пропозиції щодо включення родини до Переліку осіб, яким надається житло для тимчасового проживання.


Детальніше дивіться у відео.


Нагадаємо, що у 2022 році за сприяння Міністерства соціальної політики України для Житомирської області було виділено кошти в сумі 10 млн грн гуманітарної допомоги для забезпечення тимчасовим житлом ВПО. Зазначені кошти перераховані Державному фонду сприяння молодіжному житловому будівництву, яким закуплено 8 квартир (6 квартир – у смт. Нова Борова, 1 – у м. Житомирі, 1 – у м. Звягель).

Вчора

Сторінки:
Нагору