ЧЕР
Понеділок
17
00:36

​Віталій Бунечко долучився до передачі обладнання для Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні. ВІДЕО

Сьогодні, 24 травня, начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко долучився до передачі обладнання Житомирській обласній дитячій клінічній лікарні. Воно дозволить лікарям надавати вкрай важливу допомогу маленьким пацієнтам.

Це стало можливим завдяки проєкту «Школа Супергероїв», підтриманому Фундацією Олени Зеленської та благодійниками з фонду «Енеїда».


Лапароскопічна стійка обʼєднує у собі набір для проведення лапароскопічних (ендоскопічних) операцій під візуальним контролем, що забезпечується відеосистемою. Вона дозволяє робити малоінвазійні операції дітям та вже встановлена у лікарні.


Кожного року у медичному закладі проводиться близько 500 оперативних втручань з використанням ендоскопічного обладнання, зокрема новонародженим пацієнтам.


«Надзвичайно приємно, що Житомирська обласна дитяча лікарня розвивається. Хочу подякувати благодійникам, Фундації Олени Зеленської та усім, хто долучився до реалізації цього проєкту. Робимо усе задля здоров’я наших дітей» — зазначив Віталій Бунечко.


Тому важливість оновлення такого обладнання не викликає жодних сумнівів, адже воно від сьогодні стане надійним інструментом в руках професіоналів та допоможе рятувати багато дитячих життів. Це інвестиція у здоров’я майбутніх поколінь.


Детальніше дивіться у відео.

Вчора

Сторінки:
Нагору