КВІ
Понеділок
29
00:36

​Віталій Бунечко: Нові гуманітарні проєкти для Житомирщини від німецького фонду «Святий Августин та друзі допомагають»

Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко провів зустріч з представниками німецького фонду «Святий Августин та друзі допомагають» – Гюнтером Маассеном та його командою щодо нових гуманітарних проєктів для Житомирщини.

Даний фонд та приватні благодійники з Німеччини вже активно допомагають медичним закладам в Бердичівській громаді.


Йдеться про передачу сучасного обладнання для обласного шпиталю, який допомагає у лікуванні поранених військовослужбовців, які щотижнево прибувають на довготривалу реабілітацію з різними контузіями й травмами.


Це і постачання дефіцитних медикаментів, які допомагають швидше пройти відновлення після операцій, специфічних ліків та обладнання для Бердичівської лікарні.


Учасники зустрічі обговорили можливості розширення співпраці з територіальними громадами Житомирщини та спеціальними службами в області. Зокрема в частині оновлення та поповнення комунального автопарку в містах області. Ще один перспективний напрямок – надання допомоги для наших рятувальників та правоохоронців, зокрема обладнання, уніформи та спеціалізованого автотранспорту.


Дякую фонду та народу Німеччини за те, що протягом року війни не залишаєтесь осторонь та допомогаєте задля спільної Перемоги!

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору