КВІ
Понеділок
29
04:53

​Захисника із Коростенської громади Віталія Огородника відзначили почесним нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ «Золотий хрест»

Захисника із Коростенської громади Віталія Огородника відзначили почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест». Про це повідомляють в Житомирському обласному ТЦК та СП.

Бойовий досвід Віталія на сході розпочався у листопаді 2021 року - за 4 місяці до повномасштабного вторгнення ворога в Україну, і на даний момент складає 2 роки і 4 місяці бойового стажу.


Протягом служби наш захисник отримав багато особистих подяк за сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм, зразкову військову дисципліну, старанність та розумну ініціативу.


Командир військової частини, в якій служив Віталій Огородник, у листі до родини захисника подякував батькам за сина і його віддану службу.


«Коли потрібно захищати свою Батьківщину від потужного зовнішнього ворога, Ваш син не сховався, а мужньо став у бою проти нього. Саме такі люди варті поваги, як Ваш Віталій, який показує відвагу, благородство та хоробрість. Ми цінуємо та пишаємося вчинками Вашого сина, які є та будуть прикладом для усього особового складу підрозділу, адже такі, як він, виборюють мир для України.»



«Саме я особисто та від всього особового складу 95-ї Житомирської окремої десантно-штурмової бригади висловлюємо Вам щиру вдячність за Огородника Віталія Вікторовича, за те, що він зробив для збереження спокою в нашій державі!», - було сказано у листі на адресу матері героя Ольги Огородник.

Має відзнаки та нагороди: знак 95-ї Окремої десантно-штурмової бригади «Завжди перші»; 16.11.22 року - медаль «За оборону України»; 24.02.23 року - медаль УБД «Ветеран війни»; 10.05.23 року - медаль «Загартований вогнем», а 09.01.2024 року - почесний нагрудний знак Головнокомандувача.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору