КВІ
Понеділок
29
05:05

​Житомирська політехніка та Держенергоефективності працюватимуть над підготовкою фахівців для потреб країни у сфері енергоефективності

«Наша молодь – запорука енергонезалежного майбутнього України. Це справжні драйвери змін. Тому для нас важливо розвивати співпрацю із університетами», - наголосила Голова Держенергоефективності Ганна Замазєєва під час підписання меморандуму про співпрацю із ректором Житомирської політехніки Віктором Євдокимовим.

«Наше спільне завдання – підвищити якість освітньо-наукового процесу у сферах, які важливі для відбудови та сталого розвитку, – енергоефективності, зеленої енергетики, декарбонізації», - зауважила Голова.


Ганна Замазєєва звернула увагу: «Сьогодні підготовка фахівців має відповідати потребам ринку. Особливо в такі непрості для країни часи, коли необхідні енергоменеджери в кожній громаді, на підприємствах, енергоаудитори та багато інших фахівців, які втілюватимуть сучасні європейські стандарти у різних секторах економіки».


Відповідно до досягнутих домовленостей Держенергоефективності та Державний університет «Житомирська політехніка» спільно працюватимуть над:


запровадженням нових освітніх програм;


створенням широкопрофільного хабу комплексного навчання та підвищення кваліфікації енергоаудиторів для потреб промисловості та муніципалітетів;


науковими розробками та дослідженнями.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору