ЧЕР
Понеділок
17
10:15

​Житомирське "Полісся" у завершальному матчі Української Прем’єр-ліги здобуло перемогу над "Шахтарем"

25 травня у матчі 30-го туру Української Прем'єр-ліги, який проходив у Житомирі на Центральному міському стадіоні, футбольний клуб "Полісся" переміг команду "Шахтар" з Донецька. Матч завершився із рахунком 2:0.

В останньому матчі цьогорічного чемпіонату України з футболу житомирське "Полісся" приймало на своєму полі чинного чемпіона — донецький "Шахтар". Перед цим матчем житомирська команда посідала шосту сходинку у турнірній таблиці.


Гра розпочалася з обопільних атак суперників. На 27 хвилині матчу м'яч зрізав у власні ворота гравець Шахтаря Перейра А через кілька хвилин другий м'яч у ворота "Шахтаря" забив гравець житомирян Луїфер Ернандес. На перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь "Полісся".


Другий тайм розпочався з небезпечної атаки донеччан. Гравці "Шахтаря" намагалися скоротити рахунок, але воротар житомирян Олег Кудрик та захисники "Полісся" відбили атаку гостей.


Команда "Полісся" також мала кілька моментів для збільшення рахунку, але Денис Ндукве та Яссін Фуртюне не використали нагоду вразити ворота. Наприкінці матчу суддя на полі Олексій Деревінський змушений був показати кілька жовтих карток.


У підсумку "Полісся" перемогло 2:0, посіло пʼяте місце та забезпечило собі участь у Лізі конференцій.

Вчора

Сторінки:
Нагору