КВІ
Понеділок
29
18:57

Житомирські поліцейські підвищують кваліфікацію. ФОТО

​На короткострокових семінарах-тренінгах з підвищення кваліфікації працівники служб та підрозділів ГУ Національної поліції області покращують професійні знання, вміння та навички за своєю спеціалізацією.

Заняття проводяться з на базі Головного управління Національної поліції та Житомирської філії Національної академії внутрішніх справ (НАВС).


- Відповідно до Закону України «Про Національну поліцію» кожен поліцейській має раз на три роки проходити відповідне навчання за своєю спеціалізацією для підвищення кваліфікації, та, відповідно, більш якісного виконання своєї роботи, - коментує начальник відділу професійного навчання Максим Каптенко. – Загалом до кінця 2017 року на таких семінарах-тренінгах навчатимуться близько 450 поліцейських.


Нині заняття проходять у працівників підрозділів кадрового забезпечення та оперативників кримінальної поліції. До тематики занять входять законодавчі акти за спеціалізацією, новації в організації роботи, вивчення зарубіжного досвіду колег тощо. Окремим розділом навчань є тренінги та виконання практичних завдань.


Заняття з поліцейськими проводять висококваліфіковані та досвідчені працівники ГУНП, НАВС та Житомирського тренінгового центру. По завершенню навчання слухачі проходять підсумкове тестування. Після успішного завершення курсів працівники поліції отримують відповідні сертифікати.

Вчора

Сторінки:
Нагору