ЧЕР
Неділя
16
08:44

​Житомирські правоохоронці ознайомили ліцеїстів зі специфікою служби

Днями до Житомирського райуправління поліції завітали шестикласники одного з міських ліцеїв. Поліцейські провели для гостей своєрідну екскурсію в адміністративному приміщенні підрозділу. На різних локаціях вони познайомили дітей з основними аспектами служби в поліції.

У тирі райуправління правоохоронці розповіли дітям про нормативи, які вони виконують під час навчальних стрільб, та продемонстрували засоби захисту для органів зору та слуху. Окрім цього, на окремій локації ліцеїсти ознайомилися зі спеціальними засобами, що використовуються у службовій діяльності поліцейських, та змогли їх приміряти.


Разом з інспекторкою з дотримання прав людини Житомирського РУП Крістіною Кузьмінською діти пройшли шлях заявника від фронт-офісу та чергової частини підрозділу до визначеного кабінету для спілкування з відвідувачами. Поліцейська розповіла дітям про функціонування системи «Custody Records» у райуправлінні. Використовуючи конкретні приклади та відеозаписи, інспекторка розповіла слухачам, що фіксація всіх процесуальних дій потрібна не лише затриманим, а й поліцейським, які з ними працюють.


Учні зацікавлено слухали спікерів, отримували відповіді на свої запитання та робили фото на згадку. Діти щиро подякували поліцейським за цікаву та пізнавальну екскурсію

Вчора

Сторінки:
Нагору