КВІ
Субота
27
11:17

​Звягельські поліцейські викрили двох чоловіків у крадіжках

Днями до поліції надійшло повідомлення про зникнення майна з котельні амбулаторії, розташованої в одному з сіл Баранівської громади. У ситуації розбирались правоохоронці Звягельського райвідділу.

Поліцейські прибули на місце події, де під час огляду приміщення виявили пошкоджене вікно. Вони вилучили слідову інформацію та провели необхідні першочергові заходи. Правоохоронці з’ясували, що з приміщення викрали акумулятор та інші речі.


Оперативники райвідділу встановили причетного до правопорушення. Ним виявився 36-річний житель тієї ж громади. Чоловік свою провину визнав, правоохоронці вилучили частину викраденого.


А 32-річний житель Баранівської громади розповів поліцейським про зникнення цифрових тюнерів та тримера з його будинку. Поліцейські з’ясували, що до події причетний 21-річний житель Звягельського району. Викрадене майно вилучили.


За обома фактами слідчі Звягельського районного відділу поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Відповідно до чинного законодавства подібні дії тягнуть за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору