КВІ
Понеділок
29
01:51

​Нехай ваша сила завжди сяє в цьому світі, мрії завжди здійснюються, а ваші зусилля наближають нас до Перемоги, — Віталій Бунечко

Міжнародний день прав жінок і миру – це свідчення ваших досягнень у різних сферах життя. Адже жінки дійсно змінюють світ на краще своїм талантом, енергією, розумом, здібностями та працелюбністю.

Ви є сильними, талановитими та непохитними. Ви долаєте будь-які виклики та перешкоди. Ваша праця та сміливість є важливою частиною нашого спротиву та невичерпним джерелом натхнення для всіх нас.


24 лютого, оговтавшись від вибухів перших бомбардувань, тисячі українок стали берегинями власних родин, домівок та всієї країни. Одні боронять фронт, стримують натиск окупантів, знищують ворога через снайперський приціл, наводять артилерійський вогонь або керують безпілотниками. Інші – забезпечують міцний тил, присвячують свій час та енергію волонтерству, залишаються надійною опорою для своїх родин.


Всі ми разом щодня створюємо заради нашої Незалежної України справжні дива!


Щиро вітаю вас з Міжнародним днем жінок! Нехай ваша сила завжди сяє в цьому світі, мрії завжди здійснюються, а ваші зусилля наближають нас до Перемоги!


Начальник Житомирської ОВА

Віталій Бунечко

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору