ТРА
Середа
15
17:23

Віктор Градівський взяв участь у селекторній нараді під головуванням Тараса Висоцького

​Сьогодні, 03 березня, пройшла щотижнева селекторна нарада під головуванням заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тараса Висоцького.

На обговорення було винесено питання щодо проєкту закону про запровадження системи стимулюючих заходів для громадян, які працювали за кордоном та повернулися в Україну, спрямованих на підтримку їх підприємницької діяльності.


Від Житомирської облдержадміністрації у нараді взяли участь заступник голови ОДА Віктор Градівський, директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА Наталія Арендарчук та представники інших структурних підрозділів.


Тарас Висоцький зазначив, що сьогодні як ніколи необхідні важелі, щоб зацікавити молодь працювати в самій перспективній галузі – аграрній. На даний час діє підтримка розвитку сільського господарства за державною програмою «Реалізація програм у галузі сільського господарства».

Разом із тим, прийняття даного закону стимулюватиме молодих людей, які після закінчення агарних вузів проходять стажування за кордоном, залишатися в Україні та мати можливість відкривати або розвивати свій бізнес. Це як наслідок є інвестиціями у громаду, де буде започатковано чи розширено сільськогосподарську діяльність, та сприятиме розвитку її економіки.

Сторінки:
Нагору