КВІ
Понеділок
29
01:56

Володимир Ширма: Ми щиро вдячні Сілезькому воєводству, яке пліч-о-пліч з Житомирщиною від самого початку війни

19 квітня, відбувся візит польської делегації Сілезького воєводства на чолі із секретарем польського воєводства Даріушом Птасьом до Житомирщини. Поважні гості завітали до нашої області в рамках Міжнародного саміту міст і регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Польську делегацію дружньо приймало керівництво області. Участь у зустрічі взяли заступник голови обласної ради Володимир Ширма, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський, представники Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОВА.


Володимир Ширма відзначив колосальну підтримку України з боку Польщі в багатьох напрямках. Це і підтримка українських громадян, які виїхали до Польщі, рятуючись від війни, це й оборонна допомога, а також гуманітарна допомога, яка надається державі та, зокрема, нашій області на постійній основі.



"Від імені обласної ради хочу подякувати народу Польщі за виняткову допомогу нашій країні, за тепло до українців. Ми щиро вдячні Сілезькому воєводству, яке пліч-о-пліч з Житомирщиною від самого початку війни. Ми дякуємо за всю ту допомогу, яка надійшла для наших громадян від польських друзів. Вона - неоціненна",- сказав Володимир Ширма.


Під час зустрічі присутні обговорили майбутнє економічне співробітництво між Житомирщиною та Сілезьким воєводством. Також було наголошено на тому, що між Житомирщиною та Сілезьким воєводством вже близько 8 років ефективно діє Меморандум про співпрацю.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору