КВІ
Понеділок
29
05:40

Віталій Бунечко: Успішно реалізовуємо проєкти з відновлення Житомирщини

20 квітня за участі Президента України Володимира Зеленського, генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, очільників Уряду та міжнародних партнерів відбувся Міжнародний саміт міст та регіонів “Партнерство заради Перемоги”, що відбувся на базі Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

До заходу долучився начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко разом із своїм заступником Віктором Градівським.


На саміті обговорили європейське майбутнє України, реінтеграцію деокупованих територій, розмінування, подолання гуманітарних викликів, відновлення зруйнованої інфраструктури та життєдіяльності громад.


Також Президент подякував міжнародним партнерам за підтримку України та закликав до активного налагодження зв’язків із громадами на майданчику Конгресу місцевих та регіональних влад. Окрім цього генеральний секретар НАТО ще раз запевнив усіх присутніх у підтримці України в боротьбі за Перемогу, а також модернізації українського війська за стандартами НАТО.




Загалом в саміті взяли участь близько 120 очільників громад та регіонів із різних країн-партнерів України, представники Комітету регіонів ЄС, Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, Національної асоціації муніципалітетів Данії, а також друзі Житомирщини з Польщі та Естонії.


“Ми успішно реалізуємо проєкти з відновлення Житомирщини, але наша мета — не просто відбудувати, а зробити краще, ніж було раніше. Наша мета — забезпечити розвиток економіки, залучення інвестицій та створення нових робочих місць. Я впевнений, що разом ми зможемо не тільки відновити те, що було знищене ворогами, але й дати новий поштовх розвитку нашого регіону” — зазначив Віталій Бунечко.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору