КВІ
П'ятниця
26
20:45

​9 громад Житомирщини презентуватимуть нові туристичні маршрути

6 серпня о 10.00 у Житомирському Центрі розвитку місцевого самоврядування відбудеться «Ярмарок туристичних пропозицій Житомирщини», на якому фахівці восьми ОТГ регіону презентуватимуть нові туристичні маршрути.

Тетерівська, Станишівська, Семенівська, Овруцька, Олевська, Радомишльська, Баранівська, Червоненська та Новоборівська ОТГ підготували презентації для туроператорів та представників туристичних фірм регіону та Києва.


«Ці громади мають великий потенціал у туристичній сфері, який сьогодні розпочинають монетизувати. Логістика, інфраструктура, сервіс, інформаційний супровід – це все потрібно проаналізувати, відновити, збудувати. Цей ярмарок є першим кроком до розбудови туристичної галузі як громад, так і всього регіону», - вважає Георгій Федорук, радник з регіонального розвитку Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування.


Ініціатор ярмарку Житомирський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений «Програмою ULEAD з Європою» та Мінрегіоном України, спільно із партнерами ГО «Житомирська туристична асоціація». У програмі заходу передбачено презентації стратегій розвитку туризму області та напрацювання Житомира у цій сфері.


Ключова частина ярмарку, презентація маршрутів громад відбудеться з 12 до 14 години, після чого відбудеться промо-тур до Тетерівської ОТГ, де учасникам покажуть туристичні об’єкти громади.

Сторінки:
Нагору