ТРА
Понеділок
6
00:49

​У Житомирі провели в останню путь військовослужбовця Дениса Пекарського

24 квітня у Свято-Михайлівському кафедральному соборі Житомира попрощалися з 35-річним військовим Денисом Пекарським, який захищав Україну. Про це Суспільному розповіла директорка Житомирського міського центру соціальних служб Ольга Юрченко.

За її словами, Денис Пекарський народився у Житомирі. Успішно закінчив загальноосвітню школу №28, вступив до Житомирської політехніки на спеціальність "Технології і засоби телекомунікації". Одночасно отримав військову освіту на кафедрі Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова, де отримав звання молодшого лейтенанта.


"Працював у сфері приватного бізнесу. Був одружений та виховував сина. Захоплювався історією, археологією та нумізматикою. З квітня 2023 року Денис захищав Україну. Після проходження військового навчання отримав звання лейтенанта", — сказала Ольга Юрченко.


За інформацією директорки Житомирського міського центру соціальних служб, Денис Пекарський займав відповідальні посади у військових підрозділах. У результаті бойових дій отримав поранення. Після лікування повернувся до складу Збройних Сил України.


Воїна поховали на Смолянському військовому кладовищі. Вічна слава та світла пам'ять нашому Герою.

Вчора

Сторінки:
Нагору