КВІ
П'ятниця
26
20:41

​Анна Дроздова з ЖНАЕУ на Кубку України з легкої атлетики у приміщенні завоювала ІІІ місце

Один з найголовніших національних стартів зимового легкоатлетичного сезону – Кубок України у приміщенні, зібрав 11 лютого спортсменів із різних регіонів у Києві.

Серед учасників змагань – студентка агрономічного факультету Житомирського національного агроекологічного університету Анна Дроздова. Дівчина виступала на дистанції 400 м і подолала її з третім результатом.


Минулий рік для Анни завершився не менш успішно: у дистанції на 400 м дівчина стала чемпіонкою Житомирської області, у складі збірної команди області в естафеті 4х100 м та 4х400 м вона зайняла І місце і двічі стала чемпіонкою України, отримала стипендію міського голови і була в числі кращих спортсменів ЖНАЕУ.


Відзначимо, що Кубок України з легкої атлетики у приміщенні також став одним з етапів відбору на чемпіонат Європи у приміщенні, який відбудеться 3-5 березня у Белграді (Сербія). Тож найкращі легкоатлети країни боролися за перемогу у національному Кубку, а також за виконання нормативів Європейської легкоатлетичної асоціації (ЄА).


Змагання вперше були тільки особистими (без підведення командного заліку серед областей). Переможці у кожному виді нагороджувалися кубками. Всього було розіграно 26 кубків.

Сторінки:
Нагору