КВІ
П'ятниця
26
08:03

​На Житомирщині перекинувся «Ford Transit» з пасажирами

У Пулинському районі водій не впорався з кермуванням і опинився у кюветі: постраждали троє пасажирів. Дорожньо-транспортна пригода сталась уночі 8 липня.

Автомобіль «Ford Transit» під керуванням іноземця виїхав за межі проїзної частини і з’їхав у кювет. Медична допомога знадобилася трьом пасажирам, серед яких 13-річна дитина.


Попередньо встановлено, що близько 3.40 на 167 км автодороги Київ – Чоп водій автомобіля «Ford Transit», 47-річний громадянин іншої держави, рухаючись у напрямку м. Новограда-Волинського, не вибрав безпечної швидкості, у результаті чого не впорався з кернуванням і з’їхав у кювет.


Унаслідок ДТП травми отримали троє пасажирів автівки, теж іноземці: жінки 52-х та 20-ти років і 13-річний юнак. Постраждалих було доставлено до медичного закладу, де надано необхідну допомогу без госпіталізації.


Усі причини та обставини ДТП нині з’ясовуються.


Поліція закликає усіх керманичів до суворого дотримання Правил дорожнього руху під час поїздок, особливо у темний час доби. Повсякчас контролюйте швидкість руху вашого транспортного засобу, дотримуйтесь додаткових заходів безпеки. Якщо ви вирушили у тривалу подорож і відчули втому за кермом, не нехтуйте хоча б короткочасним відпочинком.

Вчора

Сторінки:
Нагору