КВІ
П'ятниця
26
22:09

На Житомирщині під потяг потрапив молодий чоловік

17 січня до поліції надійшло повідомлення, що близько 22.00 нічним швидкісним потягом сполученням київ, Київ-Івано-Франківськ, який рухався зі сторони станції Коростень в напрямку Новограда-Волинського, було травмовано чоловіка.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського відділу поліції. Як було встановлено, травми отримав 21-річний житель району, який переходив залізничну колію у невстановленому місці. Чоловіка було госпіталізовано до реанімаційного відділення Коростенської міської лікарні.

Нині триває з’ясування причин та обставин події.


Шановні громадяни! Поліція закликає усіх бути уважними та вкрай обережними на залізничних платформах, поблизу колій та на переїздах. Пам’ятайте, що пішоходам дозволено переходити залізничні колії тільки у встановлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди тощо). Водночас суворо заборонено ходити по залізничних коліях та наближатися до них на відстань менше п'яти метрів.

Не переходьте та не переїжджайте залізничні колії при закритому положенні шлагбаума або при червоному світлі світлофора та звуковому сигналі переїзної сигналізації.

Дотримуйтесь правил безпеки для збереження власного життя та здоров’я.

Сторінки:
Нагору