КВІ
П'ятниця
26
18:34

На Житомирщині поліція затримала наркоторговця

​Раніше судимого молодика поліція затримала у Хорошівському районі за обґрунтованою підозрою у розповсюдженні нарковмісного зілля. Усі обставини встановлюються у ході досудового розслідування.

Увечері 26 вересня оперативники кримінальної поліції Хорошівського відділення задокументували факт збуту наркосировини 23-річним жителем смт Іршанська. Згорток з рослинною сировиною, подібної до коноплі, молодик продав за 200 гривень на автобусній зупинці у селищі. Одразу потому його затримали поліцейські.


– Про чоловіка відомо, що він раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок. Походження нарковмісного зілля нами встановлюється, - повідомив начальник Хорошівського відділення поліції Сергій Блоцький.


Молодика було затримано за ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Нині Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.


Досудове розслідування триває за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.


За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 4 до 8 років.

Сторінки:
Нагору