КВІ
П'ятниця
26
17:29

​На Житомирщині в МЦ «Дон Боско» триває літній табір

В Коростишеві, на базі місцевого молодіжного центру «Дон Боско» організовано літній табір. Тут відпочиває більше 100 дітей. Школярі віком від 6 до 14 років з користю проводять літні канікули, адже кожен день табору організовано цікаво та змістовно.

Територія молодіжного центру є вільною від наркотиків, тютюнопаління, алкоголю та іншої нечисті, саме ці принципи організатори поставили за мету виховувати у школярів. Програма табору досить насичена. Танці, флеш-моби, спортивні та розвивальні ігри, майстер-класи, інсценівки – дають можливість учасникам не тільки проявити свої таланти, а також розвинути творчі здібності, вибрати справу, яка дійсно подобається, крім того, знайти нових друзів. Велика кількість дітей вже не перший рік бере участь у літньому таборі, організованому молодіжним центром. Для багатьох з них це вже стало доброю традицією.


Учасників розподілили на 5 команд, по 20 чоловік у кожній. Розрізняються вони за кольорами: «М’ятна», «Помаранчева», «Зелена», «Червона» та «Фіолетова». Щоб провести табірну зміну на високому рівні - організатори залучили 30 волонтерів. Це старшокласники Коростишівських місцевих шкіл. Вони піклуються про те, щоб кожна дитина поверталась додому в чудовому настрої і тільки з хорошими спогадами.


Дітей харчують на базі Коростишівської ЗОШ №3. Це стало можливо за сприяння відділу освіти, молоді та спорту міської ради. Табірна зміна триватиме до 4 серпня та завершиться урочистим закриттям, під час якого учасники продемонструють результати своєї творчості.


З 22 по 26 серпня для підлітків від 14 років та старшокласників буде організовано «Декатлон».

Сторінки:
Нагору