КВІ
П'ятниця
26
23:22

Поліцейські затримали хатнього крадія

​11 січня до Житомирського районного відділення поліції звернувся місцевий житель з повідомленням про крадіжку з його будинку. Правоохоронці з’ясували, що до вчинення злодіяння причетний 38-річний житомирянин. Нині триває встановлення обставин події.

Як повідомив 58-річний заявник, поки він був на роботі, до його будинку, розташованого поблизу с. Тетерівки, заліз злодій та викрав звідти зварювальний апарат, електроінструменти, побутову техніку та продукти харчування.


На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що зловмисник потрапив всередину, розбивши віконне скло. Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (Крадіжка) КК України.


У ході проведених першочергових заходів працівники поліції з’ясували, що до злодіяння причетний 38-річний житель обласного центру. У чоловіка вилучили викрадене.


Нині триває подальше з’ясування обставин події. За чинним законодавством подібні дії караються від штрафу до позбавлення волі строком до 3 років.

Сторінки:
Нагору