КВІ
П'ятниця
26
17:44

Поліція з'ясовує обставини травмування житомирянина

​Правоохоронці встановили особу чоловіка, причетного до нанесення тілесних ушкоджень 47-річному жителю обласного центру. Нині триває досудове розслідування.

Інцидент стався наприкінці жовтня близько 4 ранку на одній з вулиць м. Житомира. За словами заявника, тоді невідомий чоловік ударив його, завдавши тілесних ушкоджень. За висновками судово-медичної експертизи, у потерпілого виявлено перелом нижньої щелепи.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

У ході проведених заходів працівники підрозділу превентивної діяльності Житомирського відділу поліції встановили, що до вчинення правопорушення причетний 26-річний житомирянин. Його розшукали та доставили до відділу для з’ясування обставин події. Чоловік у скоєному зізнався.

Нині триває подальше досудове розслідування.

Законодавством умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров'я, карається виправними роботами на строк до 2 років або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 3 років.

Сторінки:
Нагору