КВІ
П'ятниця
26
23:28

​Студент ЖНАЕУ завоював ІІ місце на Чемпіонаті України з гирьового спорту

На спортивній базі Полтавської державної аграрної академії 7 жовтня стартував Чемпіонат України з гирьового спорту серед чоловіків, жінок і ветеранів спорту. Спортсмени з усієї країни приїхали до Полтави, щоб позмагатися за звання кращого. Серед них - студент технологічного факультету Житомирського національного агроекологічного університету Євгеній Колесник.

За результатами змагань, що тривали протягом двох днів, він виборов ІІ місце. У квітні спортсмен посів І місце на Чемпіонаті України серед юніорів з двоборства, а у березні 2017 року - став лідером чемпіонату Житомира з гирьового спорту у своїй ваговій категорії.


Відзначимо, що студент ЖНАЕУ Євгеній Колесник у грудні 2016 року виборов «бронзу» на Всеукраїнському турнірі з гирьового спорту пам'яті Ю. О. Резнікова. Також Колесник виконав норматив «Майстра спорту України». У нього є близько півсотні медалей, десятки відзнак і призових місць на змаганнях районного, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів.


Найбільше досягнення студента ЖНАЕУ наразі – «срібло» чемпіонату Європи з гирьового спорту, яке завоював на змаганнях у Польщі в травні 2016 року. Щотижня Євгеній тренується по три рази, напередодні чергових змагань переходить у посилений режим – чотири тренування на тиждень.

Сторінки:
Нагору