БЕР
Вівторок
19
06:20

​У 6-тьох жителів Радомишля після виходу із ізоляції виявили підозру на COVID-19

У шістьох жителів Радомишля, які контактували із 71-річною жінкою, що 13-го березня померла від COVID-19, експрес-тести показали позитивний результат на коронавірус. Про це під час скайп-спілкування з журналістом Суспільного сказав 27-березня голова Радомишльської громади Володимир Тетерський.

За його словами, експрес-тестування ці люди пройшли вчора, 26-го березня після виходу із ізоляції. Симптомів, характерних для COVID-19, у них немає. Володимир Тетерський також сказав, що ці жителів Радомишля два тижні тому перебували у церкві разом із літньою жінкою, яка на той момент була хвора на коронавірус.


За словами Володимира голови громади, зразки матеріалів для підтвердження або спростування результатів експрес-тестів цих жителів відправили до обласного лабораторного центру МОЗ.


Нагадаємо, вчора під час брифінгу заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко сказала, що всі жителі Радомишля, які контактували із жінкою, що померла, без ознак хвороби пройшли карантин і сьогодні, 27-го березня, були готові перейти у звичний ритм життя.

Вчора

Сторінки:
Нагору