КВІ
Субота
27
07:36

​У Бердичеві поліцейські вилучили патрони, тротил та димові шашки

Працівники Бердичівського відділу поліції та Управління карного розшуку ГУНП провели санкціоновані обшуки під час яких було вилучено майже дві сотні набоїв, 2 тротилові та 3 димові шашки, електродетонатор, наркотичні засоби та інше. Триває з’ясування усіх обставин у рамках розпочатих кримінальних проваджень.

22 та 24 березня поліцейські провели санкціоновані обшуки за трьома адресами: у приватному будинку та квартирі, а також гаражному приміщенні. У всіх випадках власниками є різні люди, жителі райцентру, однак нині усі вони стали фігурантами кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.


В одному з випадків, в оселі раніше судимого 27-річного молодика, поліцейські виявили, окрім патронів до пістолета Макарова та автомата Калашникова, тротилову та 3 димові шашки, запал та мішок із сухою подрібненою рослинною масою зеленого кольору, вагою близько 500 грам.


Відтак за цим фактом розпочато також і розслідування за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.


Усе вилучене нині направлено на екпертне дослідження, за результатами якого прийматимуться відповідні рішення щодо відповідальності осіб.


Також встановлюється, яким чином боєприпаси та наркотики потрапили до них. За незаконні оборудки чоловікам може загрожувати ув’язнення на термін від 3 до 7 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору