КВІ
П'ятниця
26
04:39

​У Бердичеві та Коростені поліція затримала велозлодіїв

Двоколісники було викрадено зі сходинкового майданчика багатоповерхівки та приватного домогосподарства. Нині триває з’ясування обставин подій. Поліція закликає власників подбати про надійні гаражі та стоянки для велосипедів.

Уночі 21 березня поліцейські охорони, які патрулювали вулиці міста, помітили підозрілого молодика з велосипедом в руках. Той занервував та намагався втекти.


Як згодом з’ясувалось, двоколісник викрадено з приміщення сушки на сходинковому майданчику багатоповерхівки. Правопорушник потрапив всередину, пошкодивши замка. Поліцейські встановили, що спортивний велосипед належить 47-річній бердичівлянці. Жінка звернулась до відділу із заявою про крадіжку.


Викрадене було вилучено. Нині триває з’ясування обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Затриманому 28-річному жителю райцентру, причетному до злодіяння, загрожує від 3 років позбавлення волі.


Цього ж дня до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення від 75-річної жительки с. Іскорость про викрадення її велосипеда, залишеного на вулиці поблизу її будинку.


Дільничні офіцери поліції встановили, що до вчинення злодіяння причетна 38-річна жителька району. У жінки вилучили викрадене. Відповідно до чинного законодавства їй може загрожувати покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору