КВІ
Субота
27
03:25

У Бердичівському районі через нічну сварку один товариш опинився у лікарні, а інший - у поліції

​Правоохоронці затримали 35-річного жителя району за обгрунтованою підозрою у нанесенні ножового поранення своєму знайомому після спільного вживання спиртного. Потерпілий 5 квітня був госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні, а його опонент – доставлений до відділу поліції.

5 квітня до чергової частини надійшло повідомлення про термінову госпіталізацію 31-річного жителя с. Райки із попереднім діагнозом проникаюче колото-різане поранення черевної порожнини.


Працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського відділу поліції, які виїхали на місце події, з’ясували, що звечора 4 квітня поранений та його знайомий разом вживали спиртне у будинку останнього у с. Слободище. А уже близько 1.00 ночі між ними раптово виник конфлікт, у ході якого один з чоловіків у якості аргументу використав ніж, вдаривши опонента у живіт.


Нині 35-річного чоловіка затримано відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності.


З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину та інші речові докази.


– Розпочато досудове розслідування з правовою кваліфікацією - ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, – прокоментувала начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко.


Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленні волі на строк від 5 до 8 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору