КВІ
Субота
27
00:15

​У Чуднівському районі поліція вилучила у молодиків 16 кг коноплі. ФОТО

Парубків з місткими пакетами поліцейські зупинили у с. П’ятці. У ношах виявили листя, подібне до конопляного. Походження сировини та призначення нині з’ясовуються у ході розпочатого досудового розслідування.

Близько 19 години 10 вересня працівники групи швидкого реагування Чуднівського відділення поліції на перехресті доріг у с. П’ятці помітили двох молодиків, які несли 4 об’ємних поліетиленових пакети. На появу правоохоронців невідомі зреагували підозріло, спробувавши чимдуж швидше зникнути з їх поля зору. Утім, правоохоронці їх перепинили.


Затриманими виявилися 21-річний житель Баранівського району та 22-річний бердичівлянин. Під час огляду у їх ношах поліцейські виявили сире зелене листя, подібне до конопляного загальною вагою 16 кілограмів. За словами молодиків, такі нарковмісні запаси вони зробили для власних потреб.


Походження сировини та інші обставини події зясовуються у рамках розпочатого за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ кримінального провадження.


За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору