КВІ
П'ятниця
26
19:37

​У Народицькому районі поліція затримала крадія

До Народицького відділення поліції звернувся 66-річний житель с. Червоного із повідомленням про крадіжку зі своєї оселі. Чоловік вказав, що підозрює у злодіянні свого знайомого. Поліцейські затримали підозрюваного у крадіжці чоловіка.

За словами заявника, з його будинку було викрадено мобільний телефон та велосипед. У вчиненні злодіяння він підозрює жителя сусіднього села, адже той кілька днів поспіль бував у нього вдома.


Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліцейські перевірили вказану заявником інформацію, опитали ймовірних свідків та очевидців, провели інші заходи та встановили, що до вчинення злодіяння дійсно причетний 43-річний житель району. Чоловік у скоєному зізнався. Частину викраденого у нього вилучили.


Нині триває подальше досудове розслідування. За таємне викрадення чужого майна чоловікові може загрожувати штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Сторінки:
Нагору