КВІ
П'ятниця
26
03:24

​Сергій Сухомлин: У Житомирі легальний бізнес працюватиме без перешкод

Мер Житомира Сергій Сухомлин запевнив, що легальний бізнес у місті буде захищений та працюватиме без перешкод. Підприємці, які законно встановили тимчасові торгівельні споруди, можуть і надалі спокійно вести свій бізнес.

Таку позицію влади висловив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин на засіданні комісії з інвентаризації тимчасових споруд та рекламних засобів. Натомість, всі незаконно встановлені тимчасові споруди будуть демонтовані.


Що стосується МАФів, які мали дозвільні та погоджувальні документи, але не отримали паспорти прив’язки у відповідності до Комплексної схеми, буде переміщено по мірі проведення комплексного благоустрою і капітального ремонту територій, де вони розташовані.


«Підприємці, які законно встановили торгівельні тимчасові споруди будуть працювати до часу початку робіт з благоустрою та капремонтів територій. Самовільно встановлені споруди ліквідують. Відповідне рішення буде розглянуто на засіданні виконкому», - наголосив Сергій Сухомлин.


Він також зауважив, що у Житомирі буде створено електронну карту, на яку нанесуть всі малі архітектурні форми.


«Кожен житомирянин матиме змогу бачити, де встановлений той чи інший тимчасовий торгівельний об’єкт та законність його розміщення», - каже міський голова.

Вчора

Сторінки:
Нагору