КВІ
П'ятниця
26
18:15

У Житомирі пограбували речовий магазин

​«Мені втрачати нічого, крав і далі буду красти», - повідомив патрульним чоловік, відкорковуючи пляшку пива, на перехресті вулиць Лесі Українки і Покровська через дві години після того, як інспектори доправили злочинця до міськвідділку поліції

19 лютого, близько 10-ї години ранку, на лінію «102» надійшов виклик від продавця речового магазину, що з приміщення по вулиці Київська невідома особа, чоловічої статі, викрала джинсові брюки і побігла в невідомому напрямку. Встановивши приблизні прикмети зовнішності чоловіка, патрульні розпочали пошук. Продавчиня, яка бачила грабіжника, долучилася до інспекторів.


Обстеживши прилеглу територію, чоловіка, якого б жінка упізнала, патрульні не виявили. Поліцейські отримали від громадянки заяву і вже самостійно продовжили пошукові дії. Неподалік від місця вчинення злочину біля одного з будинків патрульні побачили чоловіка, який різко завернув за куток. Останнє, на що охоронці порядку звернули увагу те, що особа була одягнена в гумові галоші, на які вказала заявниця, як на більш запам’ятовуючу прикмету.


Візуально оглянувши людину, патрульні виявили, що під верхніми брюками з спідсподу виступали джинси, які громадянин викрав напередодні. Окрім того зловмисник зізнався, що неподалік закопав ще одну пару штанів і одразу ж при патрульних їх відкопав. Повідомив, що викрав товар пару днів потому в одному з ринкових наметів по вулиці Хлібній.


Чоловіка патрульні доправили до міського відділку поліції, сподіваючись, що убезпечили громаду міста від крадія. Проте марно. Вже за кілька годин побачили зазначену особу на зупинці громадського транспорту.

Сторінки:
Нагору