КВІ
Субота
27
06:04

​У Житомирі поліцейські вилучили наркотики у юнака

Пізнього вечора 2 серпня на вулиці Басейній в обласному центрі спільний наряд дільничного офіцера поліції та нацгвардійців виявив у перехожого паперовий згорток з рослинною речовиною.

Під час патрулювання вулиць міста правоохоронці звернули увагу на юнака, який раптово захвилювався та намагався швидко зникнути з поля зору наряду. Відтак поліцейський запропонував хлопцеві надати свої документи та продемонструвати вміст кишень.


У результаті під час поверхневого огляду у 18-річного житомирянина правоохоронці виявили паперовий пакуночок з рослинною масою, що за попередніми даними є наркотичним засобом. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Виявлене було вилучено та підготовлено клопотання до суду щодо направлення його на експертне дослідження.


Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.


Поліція нагадує, що законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору