КВІ
П'ятниця
26
19:35

​У Житомирі поліція забезпечує правопорядок під час урочистих заходів до Дня Перемоги

9 травня житомиряни та гості обласного центру поклали квіти до пам’ятника визволителям м. Житомира та вирушили до Монумента Слави, де відбувся мітинг-реквієм. Понад 300 поліцейських забезпечують публічну безпеку та порядок.

Під час мітингу пам’яті учасники, а їх зібралося до 5 тисяч, висловили слова вдячності та глибокої шани тим, хто доклав зусиль для Перемоги. На молебні, відправленому духовними отцями, пригадали всіх полеглих під час боїв на українській землі.


Хвилиною мовчання та покладанням квітів до Монументу Слави вшанували пам’ять жертв Другої світової війни. Публічну безпеку та спокій громадян у м. Житомирі охороняють понад 300 поліцейських, у тому числі кінні та велопатрулі.


Загалом святкові заходи проходять у 34 населених пунктах області за участі понад 12 тисяч жителів Житомирщини. Правопорядок забезпечують понад 700 поліцейських. Правоохоронці працюють у посиленому варіанті несення служби. Основними їх завданнями є організація безпеки учасників дорожнього руху, запобігання конфліктним ситуаціям, крадіжкам та грабежам, недопущення проявів хуліганства, розпиття спиртного та інших можливих правопорушень.


Станом на 11.30 порушень правопорядку не зафіксовано.

Сторінки:
Нагору