КВІ
П'ятниця
26
05:55

​У Житомирі викрили шахрая

28 вересня до поліції звернувся 50-річний житель обласного центру із повідомленням про ошуканство. Чоловік повірив незнайомцеві та віддав йому у користування велосипед. Назад своє майно він не отримав. Поліцейські встановили особу зловмисника та вилучили двоколісник.

Зі слів чоловіка правоохоронці з’ясували, що увечері 18 вересня до нього звернувся незнайомець із проханням покористуватися його велосипедом. Прохач був настільки переконливим, що чоловік дозволив тому взяти свій двоколісник вартістю 800 гривень. З тих пір майно йому повернуто не було.


Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Як з’ясували поліцейські, правопорушення вчинив 43-річний раніше судимий житель м. Житомира. У нього вилучили велосипед.


За чинним законодавством заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство) карається штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або обмеженням волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору