БЕР
Вівторок
19
09:33

​В Житомирській області затримали нападників на таксиста

11 листопада уночі у Коростенському районі двоє молодиків вчинили розбійний напад на водія таксі, завдавши йому тілесних ушкоджень та відібравши його автомобіль. Уже за кілька годин поліцейські встановили особи підозрюваних та затримали їх. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Близько 4 ранку на автодорозі Київ-Ковель, у с. Малій Зубовщині, до автомобіля таксі сіли двоє парубків. Уже за кілька сот метрів один з них, що знаходився позаду, накинувся на водія, завдаючи ударів та намагаючись стиснути горло. Між чоловіками зав’язалась боротьба, до якої приєднався і другий пасажир. Відтак нападникам разом вдалося викинули потерпілого з авто «Деу Ланос» та поїхали геть.


Оговтавшись від отриманих травм, 38-річний керманич зміг розповісти про напад іншим водіям, які проїжджали у цей час на автодорозі, а ті повідомили до поліції.


Для з’ясування усіх обставин та перевірки отриманої інформації на місце події виїхали слідчо-оперативна група Коростенського відділу, а також патрульні.


Потерпілий більш детально описав зовнішність нападників та надав інші відомості, що допомогли розшуківцям оперативно ідентифікувати їх особи. А автомобіль таксі патрульні знайшли за кілька кілометрів від місця події.


- Уже за кілька годин на вокзалі у м. Коростені ми затримали підозрюваних. Це 18-ти та 22-річні жителі с. Грозиного, обидва ніде не працюють. Старший раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та нанесення тілесних ушкоджень, - розповів начальник Коростенського відділу поліції Михайло Старовойт. - За їх словами, вони збирались їхати до обласного центра.


Обоє парубків затримані у рамках ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 187 (Розбій) та ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.


Відтак парубкам може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 7 до 12 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору