КВІ
Субота
27
06:01

​Житомирська поліція розшукує шахрайок

25 січня до поліції звернулася 25-річна жителька обласного центру із повідомленням про шахрайство. У с. Станишівці дві невідомі жінки, представившись віщунками, видурили у заявниці золоті прикраси. Поліція розшукує «ворожій» та закликає житомирян до обачності.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Житомирського відділення поліції. Правоохоронці з’ясували, що неприємна ситуація трапилася близько 12 години неподалік обласної дитячої лікарні.

Разом із «порчею» невідомі шахрайки зняли з молодої жінки ювелірні золоті вироби і зникли. Сума загального збитку склала понад 16 тисяч гривень.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські проводять заходи щодо встановлення осіб шахрайок та місця їх перебування.

Водночас правоохоронці звертаються до громадян із наполегливим закликом не довіряти незнайомим людям, які на вулицях пропонують сумнівні послуги із миттєвого вирішення проблем, «зняття порчі», ворожіння, віщування тощо. Шахраї – тонкі психологи і добре розуміються на емоційних станах своїх жертв. Будьте обачними та обережними, щоб не потрапити у тенета пройдисвітів.

Вчора

Сторінки:
Нагору