БЕР
Вівторок
19
05:18

​У медичних закладах Житомирської області кисневе забезпечення становить майже 90% від загальної кількості ліжок, – Наталія Остапченко

Про це йшлося сьогодні, 22 лютого, на щотижневому підсумковому брифінгу Житомирської облдержадміністрації щодо ситуації з коронавірусом в області за участю першої заступниці голови ОДА Наталії Остапченко, начальника відділу мобілізаційної роботи та спеціальних питань Департаменту охорони здоров’я ОДА Сергія Березовського та директора Житомирського обласного медичного спеціалізованого центру Максима Кутишенка.

Перша заступниця голови облдержадміністрації зазначила, що станом на 22 лютого кількість ліжок у медичних закладах Житомирської області із кисневим забезпеченням збільшилася та становить 88,9%. У порівнянні зі станом на 15 лютого, кількість ліжкомісць із кисневим забезпеченням збільшилася на 17.


«Сьогодні на стаціонарі у медичних закладах Житомирської області перебувають 552 особи, із них на кисневій підтримці — 196 та під апаратами ШВЛ — 15», — додала Наталія Остапченко.


Станом на 21 лютого за даними Комунального некомерційного підприємства “Обласний центр громадського здоров’я ”Житомирської обласної ради у лікарнях, які внесені до переліку закладів охорони здоров’я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, з 2525 ліжок забезпечено киснем 2245. У лікарнях резерву з 161 ліжка, визначеного для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, забезпечено киснем 114 ліжок.

Вчора

Сторінки:
Нагору