КВІ
Субота
27
00:24

​14 000 шукачів роботи скористались послугами оновленого центру зайнятості у Житомирі

Рік тому, 19 вересня 2019 року, урочисто відкрили новобудову Житомирський міський центр зайнятості, оснащену сучасними інформаційними технологіями.

До цього він діяв у пристосованих приміщеннях на нижніх поверхах житлової багатоповерхівки, а прийом клієнтів з особливими потребами здійснював у відокремленому підрозділі на орендованих площах. Тепер у новій комфортній будівлі обслуговуються усі категорії населення, включаючи маломобільні групи громадян.


За рік роботи послугами оновленого центру зайнятості скористались 14 000 жителів Житомира та Житомирського району, а 9 000 тисяч з його допомогою влаштувались на роботу. Значно розширилось і коло партнерів центру: понад 1700 роботодавців тепер заявляють свої вакансії й добирають кадри на Польовій, 6А. Просторі зали для проведення групових заходів дозволили організувати тут упродовж року понад 1600 семінарів, навчань, тренінгів та круглих столів.


Напередодні першої річниці такої знакової події в історії центру зайнятості, колектив підбив підсумки своєї роботи та прагнув і для відвідувачів відтворити атмосферу свята: їх зустрічали мотиваційні прапорці, фотозони та приємні сюрпризи від служби зайнятості.


Фахівці Житомирський міський центр зайнятості щиро дякують усім, хто причетний до вирішення питань зайнятості у місті Житомирі та Житомирському районі: соціальним партнерам, роботодавцям та шукачам роботи. «Наші спільні досягнення мотивують до нових звершень» - зазначають вони.

Вчора

Сторінки:
Нагору